woensdag 27 november 2013

Ieeeeeeee muizen....

De pietermannen zijn zo lief om ons te helpen zoeken naar muizen.....ieeeeeeeeeee.

We hebben een ware muizenplaag in huis. Al een paar avonden horen we geritsel en af en toe zelfs gepiep.... 1 muis heeft het voor elkaar gekregen in de salon tafel (= grote mand met deksel) te klimmen, 1 muis had een mooi holletje gemaakt in de speaker, 1 trippelde vrolijk voor de tv langs en in de keuken verdween er 1 in een gat in (kwamen we later achter). 
Eerst dacht ik het is er maar 1. Het was steeds zo'n zelfde donkergrijze die ik zag, Maaar inmiddels hebben we er 3 gevangen met muizenvallen en 1 naar buiten gegooid, die in mijn verhuisdoos een mooi verstop plekje dacht te hebben gevonden. Ik moet er niet aan denken dat hij mee gereisd zou zijn naar m'n nieuwe huis, als Wichard het niet ontdekt had.

Ik denk dat ze via de 2 gaten in de keuken binnen kwamen en dat die op de een of andere manier uitkwamen onder het huis. Die 2 gaten zijn nu dicht getimmerd!! en tot nu toe heb ik geen muis meer gezien, al denk ik steeds wat te horen en voorbij te zien schieten. Het is denk ik echt mijn verbeelding, de muizen vallen blijven tot nu toe LEEG!2 opmerkingen:

  1. O bibber, muizen! Maar gelukkig zijn ze in je val gelopen. Hier gingen ze er met de valletjes vandoor. Die vond je elders leeg terug! Maar na wat gif zijn ze hier ook verdwenen gelukkig! Bah
    Mooie pietjes heb je gemaakt op de wagen, kunnen zo mee met je verhuizen, handig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zochten vast de gezelligheid op! :-) Leuke zwarte pietjes daar!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...