woensdag 1 januari 2014

Nieuw begin in alle opzichten

De verhuizing is achter de rug en inmiddels ben ik een klein beetje gesetteld..Gewend.., nog niet echt. Ik doe mijn best, maar het is gewoon heel erg anders.., van een bruisend, gezellig, familie house, naar een huis waar ik de helft van de tijd zonder m'n kleine man zit. 
Hmmm klinkt een beetje depri hè. Niet de bedoeling, maar kan wel wat hulp gebruiken om het positieve er van in te zien.

Het is echt wel een mooi huisje. Wat dat betreft mag ik echt niet mopperen!Dicht bij Danno's school, dicht bij z'n papa, vlakbij het centrum en het station, leuke buurt, tuintje op het zuiden, ruime huiskamer, mooie keuken en badkamer, 2 slaapkamers en nog een kamer die ik ga inrichten als werk/ knutsel kamer. Dus ik moet eigenlijk heel blij zijn, maar dat gevoel wil nog niet echt blijven. Heeft nog even tijd nodig denk ik..en best lastig met al die 'feest' dagen er tussendoor. 

Internet wil nog niet echt goed lukken, verbinding valt steeds uit, maar ik merk wel dat ik weer wat meer zin krijg creatief bezig te zijn. Heb een super leuk boek gekocht, die al erg bekend is onder de hakende bloggers. Haken & kleur!Leeeeeeeuk!Ik heb de "luchtige knal gele omslagdoek" gemaakt, maar dan in het paars. Ik moet daar nog een goede foto van maken, maar volgens mij is paars een beetje een lievelingskleur aan het worden! 

 
Kijk maar, mijn bank met paarse kussentjes, paars bolletje wol, schilderij dat mijn lieve zusje gemaakt heeft!

Tot snel weer,
Groetjes,
Susan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...