woensdag 6 november 2013

Geen goed begin van een blog..

Enthousiast begon ik een maand geleden aan een lang gekoesterde wens....mijn eigen blog. Ik bekeek al een hele tijd blogs van andere creatieve mensen, en het begon steeds vaker te kriebelen. Zal ik ook..zal ik ook.. Toen toch maar de stoute schoenen aangetrokken en mijn eigen blog opgestart...om vervolgens heel lang niets meer van mezelf te laten horen....geen goed begin... 

Ik dacht ik zal toch maar even vermelden waarom het zo stil is rondom mij. Heb een beetje in een rollercoaster gezeten de afgelopen tijd, nog steeds eigenlijk. Mijn vriend en ik, waarmee ik al 9 jaar  samen ben/was, zijn niet meer samen. Heel erg verdrietig allemaal. Hoop vooral dat mijn kleine man heerlijk vrolijk, onbevangen kan opgroeien met een liefhebbende vader en moeder die er samen altijd voor hem zullen zijn! Daar gaan we, ondanks alles voor. 

Dus nu ben ik opeens singel, ga ik voor het eerst helemaal op m'n zelf wonen, ben ik bijna eigenaar van een koopwoning (wie had dat ooit gedacht), ga ik meer uren draaien op m'n werk. Kortom een hele omslag, maar het komt vast helemaal goed. 

Ik kijk er naar uit om weer lekker verder te gaan met mijn blog, maar dan wil ik er volledig voor kunnen gaan, dus ik wacht even tot alles een beetje op de rails is en er in mijn hoofd ruimte is om creatief bezig te zijn. Tot die tijd lees ik gezellig met jullie blogs mee!

Tot snel weer,

4 opmerkingen:

 1. Owwwwwwwwww...heftig! Het single zijn zal ongetwijfeld wennen zijn de eerste tijd. Maar..... na regen komt zonneschijn! En ik hoop dat je heel veel zonneschijn tegemoet gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje voor je reactie en klopt helemaal wat je zegt..na regen komt zonneschijn!!en misschien zelfs een hele mooi regenboog hihi! Leuk dat je me gaat volgen!!

   Verwijderen
 2. Hallo Susan, bedankt voor je reactie op mijn blog. Ik kom even bij jou piepen (en je ook meteen volgen) en lees dat je net in een heel heftige periode zit. Ik wens je heel veel sterkte en veel lichtpuntjes in de toekomst. Hopelijk kan je op tijd je gedachten verzetten met een creatieve afleiding. Fijn dat je toch nog even tijd maakt om die bloemetjes een mooie bestemming te geven. Kan je mij even mailen, dan stuur ik de mail van de organisatie door. Dank je wel, groetjes, Trui

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi! Jaaa ik dacht dat is een mooi doel om m'n bloemetjes naar toe te sturen! Ik ben er nog een paar aan het haken, wat je zegt af en toe,toe zetten m'n gedachten te verzetten.Ik mail je vanmiddag!groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...