donderdag 26 september 2013

Even voorstellenIk ben Susan (je spreekt het uit op z'n engels). Ik ben geboren in Groot-Brittannië, Worcester. Ik woon alweer meer als de helft van m'n leven in Nederland. Vanaf ongeveer mijn 11de wonen we nu hier.

Ik ben 29 jaar, moeder van een ontzettend lief, ondeugend, leergierig jongetje van bijna 4. Ik heb een super lieve vriend en ben sinds drie jaar werkzaam als apothekersassistente. Hiervoor heb ik nog een aantal andere studies gedaan waaronder grafisch ontwerp en multimedia ontwerp, maar dit was niet wat ik de rest van mijn leven wilde doen. Ik doe dat nu lekker hobby-matig en dat bevalt heerlijk. 

Geen stress, geen klanten die iets willen wat ik totaal niet mooi vind of deadline's die perse gehaald moeten worden. Gewoon voor de fun! 

Dat wil ik met deze blog o.a ook bereiken. Zelf creatief bezig zijn en het kunnen delen met andere mensen.

Ook lijkt het me erg leuk om andere creatieve vlakken te kunnen ontdekken, mede door creatieve mensen (op welke manier dan ook) als het ware een 'platform' te bieden hun werk te laten zien. Zo kun je een beetje meekijken naar de passies van andere mensen. Leuk, leerzaam en zo ook meteen een verrijking van de eigen creativiteit.

1 opmerking:

  1. Bedankt voor je berichtje op mijn blog :) En leuk dat je zelf net een blog bent gestart...

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...